Ilmastointityöt, lämpökamerakuvaus, viemärikuvaus – KV-Group Oy hoitaa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla!

Yhteystiedot

KV-Group Oy toteuttaa kattavat ilmastointityöt vuosikymmenten kokemuksella joustavasti Tampereella sekä muun Pirkanmaan alueella ja tarpeen mukaan koko Suomessa. Toteutamme ilmastointijärjestelmien puhdistukset, asennukset, huollot ja säädöt sekä mittaukset. Kauttamme tilaat myös lämpökamerakuvaukset sekä viemärikuvaukset. Takaamme työllemme aina ehdottoman laadukkaan lopputuloksen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Kokonaisvaltaiset palvelut

KV-Group Oy tarjoaa kattavat palvelut toimivan ilmanvaihdon ja puhtaan sisäilman varmistamiseksi kiinteistössäsi.


Ilmastointijärjestelmän puhdistus: Puhdas ilmastointijärjestelmä luo perustan raikkaalle sisäilmalle sekä ihmisten ja rakennusten hyvinvoinnille. Käytämme ilmastointijärjestelmien puhdistuksissa alan parhaimpia laitteistoja, joilla puhdistuvat myös vaativienkin kohteiden ilmastointijärjestelmät.


Ilmastointijärjestelmän huolto ja asennus: Rakennuksen ilmastointijärjestelmä vaatii säännöllistä huoltoa toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. KV-Group Oy toteuttaa ilmastointijärjestelmien huoltotyöt vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat myös ilmastointijärjestelmien asennukset isompiinkin kohteisiin, kuten sairaaloihin ja teollisuuslaitoksiin.


Ilmastoinnin mittaus ja säätö: Ilmanvaihtojärjestelmän mittaus ja säätö kannattaa antaa IV-alan ammattilaisen tehtäväksi. Kun ilmastoinnin mittaus ja säätö toteutetaan oikeaoppisesti, varmistutaan siitä, että tulo- ja poistoilmavirtojen suhde on oikea. 

Haitallisten kuitujen pinnoitus: Vanhemmissa rakennuksissa on usein käytetty villaa ilmanvaihtokanavissa. Villakuitua voi kuitenkin irrota sisäilmaan, jolloin ilma huononee. KV-Group Oy on erikoistunut haitallisten villakuitujen pinnoitukseen ja poistoon.


Vesilinjojen mittaus ja säätö: Tarjoamme vesilinjojen mittaukset ja säädöt asiantuntevasti kaikenkokoisissa kohteissa. 


Lämpökamerakuvaus: Toteutamme rakennusten lämpökamerakuvauksia lämpövuotoja ja muiden vikojen etsimiseen.


Viemärikuvaus: Vikaa viemärissä? Teemme viemärikuvauksia kaikenlaisiin viemäreihin. Viemärikuvaus on tehokas menetelmä tukoksien ja vikojen selvittämiseen!


Ilmastoinnin jäähdytyslaitteiden asennus: Asennamme ammattitaidolla ilmastoinnin jäähdytyslaitteet, kuten lämpöpumput kaikenkokoisiin kohteisiin. Olemme asentaneet ilmastoinnin jäähdytyslaitteita muun muassa sairaaloihin.

KV-DustOff – Kuitupöly pois huoneilmasta!

KV-Group Oy on kehittänyt kotimaisen ja innovatiivisen ratkaisun huoneilman laadun parantamiseen: suihkutettavan KV-DustOff-aineen. KV-DustOffia suihkutetaan esimerkiksi akustolevyjen leikkauspintoihin remontin yhteydessä, jolloin aine estää lasivillakuitujen leviämisen huoneilmaan. KV-DustOff pähkinänkuoressa:

  • Helppoa ja nopeaa, säästää akustolevyjen vaihdolta
  • Suihkuta tasaisesti ja anna kuivua 10 min
  • Toista käsittely 2–3 kertaa
  • Tuloksen tasaisuuden voit tarkistaa UV-lampun avulla
  • Väritön ja hajuton
  • Sopii myös ilmastointikoneiden eristyksille
  • Ravistettava ennen käyttöä
  • Pakkaus ei saa jäätyä


Lataa pdf-esite suomeksi!

Hämta pdf-broschyr på svenska!

Referenssit – Tutustu referenssikohteisiimme